BERKI ÁGNES, NÉMETH BÁLINT, TÓTH TAMÁS VÁLLALKOZÁSA, A DISCIPLINA KIADÓ KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG

A Disciplina Kiadó Kft. 3 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a TÁMOP 2.3.6. B-12-1/5 kódszámú „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban” című pályázati kiíráson. A 3,33 millió forint összköltségvetésű beruházásból a Disciplina Kiadó Kft. elindítása és működtetésének megkezdése című projekt valósult meg.

A Disciplina Kiadó Kft. fő tevékenysége a könyvkiadás. A kiadó olyan hiánypótló művek megjelentetését tűzte ki célul, amelyek magyar nyelven még nem láttak napvilágot, teszi mindezt hagyományos és elektronikus könyvek kiadásával. Háborús memoárok, klasszikus távol-keleti történelmi nagyregények, angolszász rémtörténetek, antik szövegek képezik a kiadó fő profilját.

Jelen projekt célja a vállalkozás elindítása és működtetésének megkezdése volt.

A pályázat keretében került kialakításra a vállalkozás honlapja is, ahol megvásárolhatóak lesznek az aktuális kiadványok, valamint előjegyezhetőek az előkészületben lévő művek. A projekt során olyan eszközök kerültek beszerzésre, amelyek egy kiadó működéséhez nélkülözhetetlenek.

A „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban” című pályázati kiíráson 3.000.000 forintos támogatást elnyert, 3 333 333 forint összköltségvetésű fejlesztés 2015. május 28-án fejeződött be.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

További információ kérhető:
Disciplina Kiadó Kft.
Cím: 7751 Szederkény, Kossuth L. u. 4.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.disciplina.hu

Kapcsolat

  • Disciplina Kiadó
  • 7623 Pécs
    Rét u. 45.
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bejelentkezés

Facebook

Copyright 2015 © Disciplina Kiadó | Minden jog fenntartva.
Scham Industries Duvinet